Diensten

Slim verkopen

Slim verkopen doe je bij Polygon vastgoed 

 1. Niet vies van advies
  Bij polygon vastgoed zorgen we voor een A-Z begeleiding. Van uw eerste stappen in het verkoopproces tot het ondertekenen van de akte bij de notaris. Polygon vastgoed staat voor een persoonlijke begeleiding, dit wil zeggen dat wij u behandelen als familie en uitgebreid onze tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden en u een uitvoerige uitleg geven van alle stappen in de verkoop van uw eigendom.
 2. Een eerlijke prijs
  Het verkopen van een pand begint bij het bepalen van een eerlijke verkoopprijs. Bij Polygon vastgoed ontvangt u een uitvoerig schattingsverslag zodat u duidelijk kan zien hoe de adviesprijs tot stand komt. 
 3. Marketingadvies voor elke verkoop
  Elk pand krijgt bij Polygon een uitvoerige marketing strategie. Er worden budgetten uitgetrokken voor publiciteit op vastgoedsites, maar er wordt ook slim geadverteerd op sociale media. Wij laten uw pand in het oog springen waar uw klanten online aanwezig zijn. 
 4. Zorgeloos ondertekenen
  De papiermolen zal u niet ten laste worden gelegd. Wij bereiden elk document voor tot bij de akte van de notaris. We overlopen met u elk woord in elk document zodat u zorgeloos en in volle kennis kan tekeken. 
 5. Een vlekkeloze naservice 
  Eens als de verkoop rond is en alle partijen tevreden zijn kan u nog steeds bij ons terecht. Voor vragen of een leuke babbel, onze deur blijft open voor u.

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons